Tutkittua tietoa käytännönläheisesti tueksesi

Palvelumme sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja opetusalojen osaamisen kehittämiseen

Kaipaatko uudenlaista otetta moniammatilliseen yhteistyöhön?
Jumittaako sektorirajat ylittävä toiminta?
Onko sinulla tarpeeksi tietoa päätöksenteon tueksi?
Me voimme auttaa!

Koulutus ja valmennus

Koulutuksemme ja valmennuksemme toimivat täsmäapunasi osaamisen kehittämisessä! Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi vastaava luento, koulutuspäivä tai laajempi koulutuskokonaisuus - mahdollista myös valmentavalla otteella!

Toteutamme koulutuksia myös monialaisessa yhteistyössä Skillful Interactionin erikoispuheterapeutti Marjaana Raukola-Lindblomin kanssa.

Konsultaatio

Konsultaatiomme avulla saat tukea työhösi liittyvien arvojen, tavoitteiden ja vision saavuttamiseen. Yhteinen ajattelutyömme voi olla kertaluontoinen tai pidempi prosessi suunnattuna organisaatiosi johdolle, esihenkilöille tai asiantuntijoille.

Toteutamme koulutuksia myös monialaisessa yhteistyössä Skillful Interactionin erikoispuheterapeutti Marjaana Raukola-Lindblomin kanssa.

Tietokoosteet ja selvitykset

Tietokooste on käytännönläheinen ja tiivis synteesi aiemmin tuotetusta tutkimus- ja selvitystiedosta. Tietokooste vastaa sinun määrittelemääsi kysymykseen tai ongelmaan ja sen tarkoituksena on tukea organisaatiossasi tehtävää päätöksentekoa ja kehittämistyötä.

Voimme auttaa sinua myös tekemällä selvityksen haluamastasi aiheesta. Selvitys perustuu uuteen kerättävään tietoon esimerkiksi organisaatiosi toiminnasta. Tulokset raportoidaan aina käytännönläheisellä tavalla.